Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Huzhou Xinke Forging Machine Co., Ltd

Van goede kwaliteit Compressie Vormende Pers voor verkoop
Van goede kwaliteit Compressie Vormende Pers voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Huzhou Xinke Forging Machine Co., Ltd

1 2
Huzhou Xinke Forging Machine Co., Ltd Huzhou Xinke Forging Machine Co., Ltd
Modellen Fabriek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : XINKE
Aantal werknemers : 200~250
Jaarlijkse omzet : 10000000-11000000
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 40% - 50%

Wij, Co. van de het Smeedstukmachine van Huzhou Xinke, Ltd met de certificaten van ISO9001: 2008 en Ce, zijn een ontwerp, een vervaardiging, een assemblage, een installatie, en de naverkoopdienst, marketing, het bedrijf van R&D en van de uitvoer in de zaken van hydraulische slechts persen.

 

Wij dienen hoofdzakelijk de industrieën van automobiel, luchtvaart, huishoudapparaten, defensie, elektrocomponenten door leverings diverse soorten die hydraulische persen voor bladmetaal (tekening, blanking, het stempelen, ponsen, het in orde maken) vormen zich, koude uitdrijving, heet smeedstuk, hydroforming (voor pijpmontage), het plastic vormen, metaalpoeder het vormen, en matrijs het bevlekken.

 

Wij maakten een gestandaardiseerde structuur van collectief bestuur duidelijk en keurden een beheersysteem van gecentraliseerde besluitvorming, afgevaardigde autoriteiten op verschillende die niveaus goed en zakelijke bewerkingen door gespecialiseerde bedrijfseenheden worden behandeld. De bedrijfsactiva worden gevestigd in het medio oosten van China, waar 150km afstand van Shanghai, meest ontwikkelde en dynamische de economiestreken van China is.

 

Als inspanning een multinationaal machinebedrijf met vrij sterk internationaal concurrentievermogen te worden, zullen wij ernstig strategieën van middel, markt, integratie en internationalisering met meer nadruk bij de innovatie van wetenschap, technologie en beheersdeskundigheid, evenals verbetering van de kwaliteit van werknemers toepassen.

Contactgegevens
Huzhou Xinke Forging Machine Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Wang Jie

Tel.: +8613754205059

Fax: 86-572-2698868

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)